Nättraby Hund är ensam återförsäljare i Blekinge av det unika VGW-bältet

En svensk sensation
Att hundar drar i kopplet är tyvärr inget ovanligt. Många hundägare upplever samma problem. NovaDog AB tillverkar en produkt för att göra hundpromenader mer avkopplande -VGWBälte®Extension

Kontroll på hunden
Genom att kopplet fästs på bogen blir effekten att du kan hålla emot och bromsa hunden oavsett kraft hos hunden. Istället för att dra vidare framåt, får bältet hunden att göra en halvvolt mot dig. Då får hunden kontakt med dig istället för det som hunden tidigare haft sin uppmärksamhet på. Med VGWBälte®Extionson får du en mycket bra inlärningshjälp.

Förbättrar hundens rörelsemönster
VGWBälte®Extension är lovordad av veterinärer och hundfysioterapeuter för dess goda effekter på hundens fysik. Hunden kan röra sig fritt i bältet, muskler och leder kan då arbeta på ett naturligt sätt. VGWBälte®Extension motverkar även snedbelastning.

Kan andas
VGWBälte®Extension ger fria andningsvägar och ger inget tryck mot matstrupen. Hunden kan syresätta sig naturligt, vilket är mycket viktigt för alla hundar men framförallt för de trubbnosiga.

Bältet ska sitta bekvämt på hunden och ska kunna röra sig på hunden vid promenad. Två fingrar under varje rem, är vår rekommendation.

Lugnande effekt
Flera hundpsykologer och hundägare beskriver hur mycket lugnare hundar blir efter att ha använt VGWBälte®Extension under en tid. Effekten att du kan hålla emot kommer direkt, men den lugnande effekten kan ta lite längre tid. Kombinera aldrig halsband när du använder VGWBälte®Extension.

Långa promenader
Eftersom många hundar tidigare har fått kortare promenader pga att de dragit i kopplet är det viktigt att tänka på att nu öka längden på promenaderna successivt. Hundar kan få träningsvärk.

Hundägare orkar hålla emot
Med ett VGWBälte®Extension orkar du hålla emot när hunden är glad, rädd, osäker eller vaktar och gör utfall. Många hundägare kan bevittna om hur lätt och skönt det nu är att ta promenader med sin hund. När du som hundägare känner att du har kontroll och att du kan hålla din hund, sänks din stressnivå vilket "smittar" av sig på hunden. Det blir en mycket bättre inlärningssituation för både dig och din hund!

FRAMFÖR ALLT - VGWBälte®Extension SKONAR NACKE OCH RYGG PÅ DIG OCH DIN HUND!

Vill ni prova ut ett bälte och få hjälp med passform, kontakta mig: anki.hund@outlook.com så bokar vi en tid!

 

________________________________________________________________________________________
Senast ändrad 2014-12-31
Webmaster @ Copyright Ann-Cristin Antonsson

Besökare idag:
Besökare online: