Välkommen till Nättraby Hunds kurser och aktiviteter!

Jag är medlem i Sveriges Hundföretagare vilket innebär att du som köpare av en H-märkt tjänst kan förvänta dig att få hjälp av en dokumenterat välutbildad och erfaren hundföretagare. Medlemmarna har flera hundra timmars dokumenterad utbildning samt praktisk arbetserfarenhet bakom sig. Vi har dessutom enats kring en gemensam policy och etik som innebär att du och din hund kommer att bemötas väl och att tjänsten baseras på modern forskning, kunskaper och respekt för individens särdrag.

********************************************************************

Hundpromenad i Skillinge
2 januari 2021 kl 10.30.
Vi promenerar i skogen och gör några övningar. Parkering vid vårt bostadshus. Anmälan via mail (bara så att jag vet hur manga som kommer).
Alla välkomna - Ingen kostnad

********************************************************************

Hundpromenad - miljöträning i stan (Karlskrona)
Återkommer om datum. Alla Välkomna! Ingen kostnad.

Anmäl ditt intresse via mail.

********************************************************************

PLANERADE KURSER / TRÄNINGAR /AKTIVITETER 2020

Hundträning för vardagen
Under planering
Totalt 6 tillfällen inkl teori. Träning ca 1 tim/gång. Max 6 deltagare.
Pris 1200 kr inkl moms.
Anmäl ditt intresse via mail.

Kursen är anpassad efter varje unik deltagande hund, ras och utveckling. Detta resulterar ev. i att några ekipage i samma grupp kanske får träna på olika sätt men mot samma mål. Vi använder inlärning genom ömsesidig kommunikation och positiv förstärkning. Inga ryck och slit i koppel eller andra obehagligheter. Målet är att hunden ska följa och lära av dig, av egen fri vilja.

Vi utvecklar/tränar följsamhet, gå fint i koppel, inkallning, möten, sitt, ligg, stanna, lössläpp i grupp för den som vill. Ibland ingår olika aktiviteter som hopp över hinder, träning efter skyltar m.m. Vi bygger och utvecklar kommunikation på ett lättsamt sätt.

Anmäl ditt intresse via mail.

********************************************************************

AGILITYKUL inkl vardagslydnad.
Till våren

Totalt 4 tillfällen á ca 1,5 timmar per gång.
Pris 800 kr inkl moms.

Aktiviteten är anpassad efter dig och din hund för att ha roligt tillsammans. Du och din hund gör så gott ni kan efter era förutsättningar. Vi tränar för att ha kul tillsammans. Du kommer att upptäcka att det är ett bra sätt att knyta starkare band mellan dig och din hund.

Anmäl ditt intresse via mail.

***********************************************************

Valpkurs (kursen i november inställd)
Till våren

Totalt 6 tillfällen inkl teori. Praktisk träning 1 tim/gång och 2 tim teori första tillfället. Max 6 deltagare. Pris 1200 kr inkl moms.

Hur gammal ska då valpen vara för att kunna delta?
Din valp
ska ha fått sin andra vaccinatonsspruta.

Valpkursen är anpassad efter varje unikt deltagande ekipage med fokus på valpens utveckling och ras. Vi lär in via lek - kommunikation och positiv förstärkning helt kravlöst. Vi jobbar med uppfostran, grunder i vardagslydnad och socialisering. Vi tränar lek, introduktion till att gå fint i koppel, inkallning, möten och passivitet och ibland avslutar vi något kurstillfälle med valpsläpp. Vi kommer framförallt att ha roligt tillsammans.


Anmäl ditt intresse via mail.

***********************************************************


Skillnad på vardagsuppfostran och lydnadsträning
Mina kurser innehåller vardagsuppfostran inte lydnadsträning.

Lydnadsträning innehåller olika moment som hunden ska lära sig och är en tävlingsform inom hundsporten som bedrivs på de flesta hundklubbar.

Vardagsuppfostran innebär att en familjehund först och främst behöver tränas på det som ägaren har nytta av i det dagliga umgänget med sin hund, t ex att inte dra i kopplet, att inte tränga sig ut genom dörrar, att komma när man kallar på den, att den ska fungera i olika miljöer och med andra hundar.

Inlärning
Jag arbetar med små grupper och tar hänsyn till just din hund och dig och era individuella förutsättningar.

Inlärning med belöning - ALDRIG bestraffning.

Det hjälper INTE att straffa, skrika, gapa och använda hårda ord. Varken hund eller människa blir lyckligare av det. Din hund kommer inte att lita på dig och inte heller känna trygghet. Det skapar bara problem.

Här vägleder vi dig och din hund genom kroppsspråk & signaler och förstärker inlärningen med belöning.

________________________________________________________________________________________
Senast ändrad 2021-01-01
Webmaster @ Copyright Ann-Cristin Antonsson

Besökare idag:
Besökare online: